#
Navigáció: > Főoldal > Mezoterápia

Meso-Vytal bőrmegújító kezelések


Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) azonban túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát.
A MESO-VYTAL BŐRMEGÚJÍTÓ RENDSZER BIZTOSÍTJA A SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK SZÁMÁRA, HOGY A FELHÁMON ÁTTÖRVE KÖZVETLENÜL AZ IRHÁBA JUSSANAK.

A KEZELÉS FELFRISSÍTI, ÚJJÁÉLESZTI ÉS MEGFIATALÍTJA A BŐRT.


Hogyan történik a MESO-Vytal bőrmegújító kezelés?


A Vytal kozmetikai készítmények felvitele egy speciális modullal történik, amelyben mikroszkopikus méretű tűk találhatóak, mellyel a bőr legfelső hámrészén finom mikrocsatornákat nyitunk. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok eljussnak az bőr irha rétegébe, ahol ki tudják fejteni jótékony hatásukat.

 

Mennyire fájdalmas a MESO-Vytal kezelés?


A kezelés fájdalommentes, a legtöbb esetben csak egy kis viszketést, vagy karcolást lehet érezni, mivel a mikroszkopikus tűk éppen csak a bőrréteg legfelső (elhalt) részét érintik.

 

Miből áll egy MESO-Vytal kezelés?


Minden esetben felmérjük, hogy milyen kezelésre van szüksége a bőrnek (frissítő, fiatalító, vitalizáló)
A kezelés első lépéseként - az arc letisztítása után - a Dr. Rimpler enzym peelingjét használjuk pakolásként. Így a bőr elhalt hámrétegét finoman eltávolítjuk, ezzel segítve a soron következő hatóanyagok bőrbejutását, miközben a bőr anyagcseréjét is aktiváljuk. A hatóanyagok bejuttatását a MESO-Vytal modullal végezzük. A kezelés befejezéseként a Dr. Rimpler bőrtípusnak megfelelő nyugtató és tápláló pakolását alkalmazzuk.

 

Miben különbözik a MESO-Vytal rendszer a hagyományos mezoterápiás módszerektől (pl.:dermaroller)?


Sokan durva, elavult módszereket alkalmaznak, annak reményében, hogy fokozzák a kollagénszintézist, vagy segítsék az ápoló készítmények bőrbe jutását. Ez nem csak hatástalan, de káros is. Megsérti a bőrt, mivel a tű túl vastag és túl mélyen a bőrbe hatolva roncsolja az irhát. Néha még maradandó sérülést is okoz a hajszálvérereken (telangiectasia a vérerek krónikus kitágulása). Gyakran a rossz minőségű szolgáltatást, olcsó kézi eszközzel és minimális, vagy teljesen hiányos szaktudással végzik. A dermaroller több vendégen való alkalmazása - a tökéletes sterilitás hiánya miatt - szintén megkérdőjelezhető.

 

A MESO-Vytal modulokban a tűk nagyon vékonyak és roppant precíz kiképzésűek. A megfelelő mélységig, csak éppen a szaruréteg alá hatolnak be, ahol a hatóanyagokra szükség van. A MESO-Vytal modulok sterilizált, klinikai tisztaságú, egyesével csomagolt eszközök, melyeket csak egyszer használunk fel!

3 KÜLÖNBÖZŐ HATÓANYAGKONCENTRÁCIÓ A KÜLÖNBÖZŐ BŐRTÍPUSOK SZÁMÁRA

 

ANTIOXIDÁNS KEZELÉS


A MESO-Vytal FRESH a vitaminok, Q10 és aminosavak kifinomult kompozíciója. Kifejezetten a fiatal bőr igényeihez igazodik. Azonnal ellátja a bőrt esszenciális tápanyagokkal. A Vitaminok és a Q10 úgy hat a bőrre, mint egy frissítő bomba. A vitaminok természetes antioxidánsok. Az E-vitamin erősíti a bőr természetes védőfunkcióját a környezeti hatásokkal szemben és csökkenti az öregedés látható jeleit. A vitaminok egy hatékony kombinációja, a Q10 és az aminosavak által alkotott tökéletes anti-aging koktél, amely sarokba szorítja a káros hatásokat. Hatására a bőr sima és rugalmas lesz. Rendelkezik mindennel, ami általában hiányzik a napi arcápolásból.

 

TÁPLÁLÓ KEZELÉS


A MESO-Vytal PURE védiés tartósan táplálja a bőrt. A válogatott aminosavak, a szójabab és yam gyökér kivonat biztosít mindent, amire a fáradt és dehidratált bőrsejteknek szüksége lehet. Az természet legjobb receptjeit figyelembe véve készült. A készítmény a gondosan válogatott, természetes alapanyagokból teremt kellemes és hosszantartó SPA hatást. A MESO-Vytal PURE támogatja a bőr saját ellenállóképességét a kiszáradással és a gyulladásokkal szemben. Még az érzékeny bőr is láthatóan erősebbé, egészségesebbé és simábbá válik. Regenerálja a fakó, fáradt, dehidratált bőrt. Életet lehet a bőrbe!


FIATALÍTÓ KEZELÉS


MESO-Vytal MED hyaluronsavval és peptidekkel csökkenti a ráncokat és serkenti a kollagéntermelést. Az élettel és nedvességgel teli, tartósan szép bőrért. A nagy mennyiségű hyaluronsavat tartalmazó MESO-Vytal MED növeli a bőrsejtek nedvességtartalmát és rugalmassá teszi a bőrt. A bőr azonnal, láthatóan és érezhetően fiatalabb, frissebb és hidratáltabb lesz. Összetevői hatásosan csökkentik a mimikai a ráncok és vonalak kialakulását.

 

HATÉKONY ÉS KÍMÉLETES
A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a Meso-Vytal kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A Meso-Vytal kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.